torsdag den 20. januar 2011

Skideballe.

Nå så har man fået en lille såkaldt 'skideballe' af to tøser, der savner Rikke-indlæg. (MUAHAHA. SÅ KAN I LÆRE DET, I SKULLE NÆVNES. Men nu får i jo også det i vil have... MASSER AF LÆSNING.)

Jeg har... en del at fortælle. tror jeg. Lad os nu se. :D

Hmm... Lad os først tage det i grove træk og så ser vi hvad jeg ellers gider at fortælle om. :D

* Finder ud af at ham... fyren. godt kan lide mig. Bliver glad. Aftaler at mødes.
* Mødes med ham fyren. Deler masser af mundvand. Aftaler at mødes igen.
* Mødes med ham fyren igen. Deler masser af mundvand. Fyr rager. Fyr er kasseret. Yderst ubehagelig oplevelse.
* Bedsteven tænker sig ikke om og fyrer respektløs og ubehagelig kommentar af om alle forældrene. Både far, mor og papmor. Bliver sur.
* Bliver venner med bedsteven igen.
* Senere samme dag, er en anden dreng så FANTASTISK SØD. (FØL SARKASMEN) At orientere en 8.klasses elev om at jeg tager medicin. Dette bliver orienteret på en FANTASTISK ELEGANT TOTALT RESPEKTFULD-AGTIG MÅDE. (FØØØØØØØØØØØØØØØØØØL SARKASMEN.)
* Tager hjem, ødelagt, mega ked af det, rasende og chokeret. Har ikke lyst til at tage i skole dagen efter.
* Tager i skole alligevel. Fortæller veninder episoden dagen før. Veninder reagerer som de skal. (Tak.) ((Mor og papmor blev også sure, men kom med prædikener om hvorfor idiot fyrede kommentar af.))
* Får at vide at MEGA FORSINKEDE JULEGAVE, i hvert fald er sendt afsted. Håber at få den imorgen eller på lørdag. Hvis dette sker, bliver julegave måske taget hemmeligt med i skole for at blive vist til tidligere nævnte veninder. (I skudsikker jernmappe, med 50 hængelåse på.)
* Får at vide at skoleinspektør super gerne vil hjælpe mig til at få det bedre, og at duden forsøger forskellige gode ting.
* FÅR NY LÆSER PÅ TÆNKEBLOG. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY. *Sejrsdans*
* Har yderst kold lillefinger.
* Har ondt i ryggen.
* Har så dårlig ånde, at jeg SELV kan lugte den.
* Overvejer at gå ud og børste tænder og skride i seng.
* Er også træt.
* Men har lyst til at skrive mere blog. (Når først man starter bliver man aaaaaaaaaaldrig færdig.)
* Gider ikke detaljere nogen af overstående hændelser. Vælger istedet at finde lækre sko der i fremtiden gerne skal sidde på mine fødder. For så at gå i seng.
* Vedlægger i øvrigt link tilsidst i blog på nye selvlavede hjemmeside. lavet ud fra en hjemmeside hvor man kan lave hjemmesider. indviklet.

Alle disse sko måtte gerne ligge i mit skab... Men de sidste par er så utroligt flotte og lækre og SYGT DYRE at de kommer nok aldrig til at lægge i mit skab. De fleste af de øverste ligner vel hinanden... Men jeg vil nu have dem alligevel.

Som lovet tilsidst et link. :
http://www.wix.com/ladyelena/leo

- Leo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar